2014. augusztus 20., szerda

Szerkesztői felhívás!

Sziasztok!

Közkívánatra egy nappal hamarabb hoztam a 24. részt Zoey életéből, de a 25-et csak pénteken kapjátok meg, nem fogok elgyengülni a szép kéréseknek! :)
Viszont lenne hozzátok egy (számomra) fontos kérdésem: Mit szólnátok, ha ennek a történetnek a befejeztével belekezdenék egy újba? Lenne olyan, akit érdekelne egy újabb történet, amiben nem lesznek benne a Csábításból Jeles szereplői? Egy kis bemutatót hozok róla, hátha kedvet kapnátok a későbbi olvasásához. :)
"A történet 2014. évi évzárón kezdődik. April Collins (17 éves) egy kisvárosban született. Szüleit 4 évesen vesztette el vonatbalesetben. Testvére nincs, idősebb testvérei mind halva születtek (2), ő volt a szülők utolsó, végre beteljesült próbálkozása. 4 éves kora óta keresztszüleivel ( Michael Smith és Heather Collins ) és 5 unokatestvérével [ Miranda (Mira, osztálytárs), Sean (Sean, +2év), William (Will, +4év), Michael (Mike, +7év), Natasha (Natasha, +10év) ] él ugyan abban a kisvárosban, ahol született. 9 éves kora óta gitározik (akusztikus) és 15 éves kora óta játszik egy együttesben unokatestvérével, Sean-nal (ének), annak legjobb barátjával, Dylan-nel (elektromos gitár; +2év) és Duke-kal, Dylan szomszédjával (dob; +1év). Az együttesbe 3 hónapja (március 20-án) vettek be egy új tagot, Stella-t, mint vokalistát, és ha kell akkor hegedűst. April egy osztályba jár Stella-val (idén lett az osztálytársa költözés miatt) és Mirandával, de utóbbival egész más a baráti körük. April és Stella jó barátnők, már év eleje óta. Főhősnőnk legjobb barátnője Alyson, akivel sokáig voltak osztálytársak, de már másik városban lakik, így másik iskolába is jár."
Ha megtetszett, vagy érdekelne a történet, kérlek írjatok megjegyzést ehhez a bejegyzéshez. Ha nem írtok, de az oldalmegjelenítés nő, akkor vagy nem olvastátok el ezt a bejegyzést, vagy pedig elolvastátok, de nem érdekel egy újabb történet, ezért kérlek titeket akkor is írjatok, ha nem szeretnétek, ezzel is jelezve, hogy legalább elolvastátok.
Köszönöm a figyelmet! :)

4 megjegyzés: